Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Veldhoven wil goed gesprek met gemeente over stadion

Geplaatst opdonderdag 16 augustus 2018 - 15:28

Roda-directeur Harm van Veldhoven wil met de gemeente Kerkrade in gesprek over de huur die de club moet betalen voor het Parkstad Limburg Stadion.

"Natuurlijk willen wij de dialoog aangaan met de gemeente. We willen sámen nadenken en alles bespreekbaar maken. We hebben altijd goed contact gehad met de gemeente." Van Veldhoven vindt het jammer dat uitspraken over de huurverlaging van het stadion tot onrust hebben geleid.

Supportersavond
Vanwege de degradatie van de club naar de Keuken Kampioen Divisie heeft Roda steeds meer moeite om de huur van het Parkstad Limburg Stadion op te hoesten. Op een supportersavond deze week kondigde Karel Bouckaert aan, de huur van 8 ton niet meer te kunnen opbrengen en de gemeente voor een keuze te willen stellen. Hij is woordvoerder van de G7, de ondernemers die bezig zijn om Roda te saneren.

De G7 liet twee weken geleden ook al weten dat de club komend seizoen elk dubbeltje twee keer moet omdraaien. Proberen de stadionhuur te verlagen is daar een logisch gevolg van.

Lees ook: 'Na jaren geld smijten gaat Roda nu op de kleintjes letten'

Gesprek
Gemeenteraadsleden van Kerkrade reageerden verbolgen op de uitspraken van Bouckaert. Op 10 september is er een gesprek tussen een afvaardiging van Roda en de gemeente.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen