Overslaan en naar de inhoud gaan

Van T-shirt naar winterjas: volgende week kans op sneeuw

Geplaatst opdonderdag 1 april 2021 - 22:39

De winterjas kan weer uit de kast worden getrokken. Vanaf Tweede Paasdag gaat het kwik aardig dalen en is er kans op sneeuw.

We hebben de afgelopen tijd zo'n alle seizoenen gezien in Limburg. Sneeuwval in de eerste twee maanden van het jaar en warme dagen eind maart. Ook op deze donderdag bleef het met zo'n 20 graden zonnig.

Dikke truienweer
Maar die temperatuur gaat veranderen. Vrijdag wordt het tijdens zonnige perioden maximaal 11 à 12 graden, meldt Meteo Limburg. Dat betekent dat de T-shirts weer plaats moeten maken voor dikke truien. Zaterdag en zondag blijft het droog en wordt het ongeveer 11 graden.

Hagel, sneeuw en onweer
Tweede Paasdag gaat de temperatuur verder omlaag. Meteo Limburg verwacht dat het slechts 7 à 8 graden wordt. De kans op sneeuw lijkt toe te nemen. Er komen namelijk buien die gepaard gaan met hagel, (natte) sneeuw en onweer. Ook gaat het stevig waaien.

Lees hier het uitgebreide weerbericht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen