Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Van slaapkamer naar Pinkpop: Gino Bombrini van SKIP&DIE

Geplaatst opzaterdag 11 juni 2016 - 7:39

Voor veel artiesten is het een droom: spelen op Pinkpop. Voor Gino Bombrini uit Kerkrade, de percussionist van SKIP&DIE, kwam die droom vrijdagavond uit.

Gino Bombrini groeide de op op een steenworp afstand van het Pinkpop-terrein. Vanuit z’n raam hoorde hij als kleine jongen de klanken van het festival. "De kleine Gino dacht toen: ik wil ook een keer op dat podium rocken."

Niet druk, wel gezellig
En zo geschiedde vrijdagavond. SKIP&DIE had de ondankbare taak om af te sluiten op Stage 4, terwijl tegelijkertijd de Red Hot Chili Peppers op het hoofdpodium speelden. Erg druk werd het dus niet, maar het publiek dat er wél was ging los op de opzwepende wereldse dansmuziek van SKIP&DIE.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nieuwe naam voor Pinkpop: Richard Ashcroft naar Landgraaf
Mexicaanse paaldanseres kronkelt op Heerlense muziek
muziek, videoclip, skip and die
Afrobeatband Skip & Die schiet videoclip in Maastricht
Dubbele nominatie European Festival Award voor Pinkpop
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen