Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Van rap tot salsa op Mama’s Pride

Geplaatst opwoensdag 4 mei 2016 - 7:21

De 22ste editie van Mama’s Pride in Geleen kent een gevarieerd programma.

Het gratis toegankelijke festival in het Burgemeester Damenpark trapt zaterdagavond af met drie vrouwelijke, Limburgse singer-songwriters.

Nummers vermengd
Onder de noemer Three Times a Lady treden Floortje Hover, Elle Hollis en Aïcha Cherif op. Daarna staan Haty Haty en The Cool Quest op het programma. Bijzonder is het blazerscollectief Gallowstreet Brass Band uit Amsterdam. De tien muzikanten spelen een mix van onder andere hiphop, house en New Orleans- brass. De Oostenrijkse dj Schmolli sluit af met zogenoemde mash-ups, waarbij twee of meer nummers worden vermengd.

Sevn Alias
Zondag, op Moederdag, spelen vanaf 13.00 uur negen bands. Ook rapper Sevn Alias maakt zijn opwachting op Mama’s Pride.

Afsluiter
Hiphop- en reggaeartiest Tourist LeMC uit Antwerpen en de Nederlands- Nieuw-Zeelandse groep My Baby sluiten het festival af.

De complete line-up is te vinden op www.mamaspride.nl.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mama's Pride Festival Geleen
Eerste namen voor Mama's Pride bekend
Video: Straalbezopen man heeft leuk feestje gehad in Geleen
Klassiekers op 25ste Mama's Pride in Geleen
Veelbelovende namen en Limburgs talent op Mama's Pride
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen