Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Pol en partner verliezen NK tafeltennisfinale

Geplaatst opzondag 1 maart 2015 - 14:22

Nicky van Pol-Zetsen uit Maasbree en Martijn de Vries hebben de gemengd dubbelfinale van het NK tafeltennis in Zwolle verloren.

De Maasbreese en haar partner konden het in de eindstrijd niet bolwerken tegen Kim Vermaas en Rajko Gommers. Zij verloren de strijd om het nationaal kampioenschap met 4-3.

Linda Creemers slaagde er niet in de finale van het dames enkel te bereiken. De Maasbrachtse tafeltennisster verloor in de halve finale met 4-2 van de als tweede geplaatste Britt Eerland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tafeltennisster Linda Creemers debuteert in Bundesliga
Maasbrachtenaar Pex weer Duits kampioen karting
Snelwegen dit weekend op verschillende plekken dicht
TTV Westa kent slecht weekend
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen