Overslaan en naar de inhoud gaan

Van plan je kapsel aan te pakken? Deze tips helpen je

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2021 - 7:00

De kappers zijn alweer even dicht en het lijkt er niet op dat ze snel weer open mogen. Ondertussen groeien onze haren gewoon door. Wat kun je zelf doen?

De kappers sloten vorig jaar ook al even de deuren. Toen Sarah Salet haar kapsalon Witlof weer mocht openen, zag ze allerlei 'coronakapsels' langskomen.

Mislukte kapsels
"Dames die zelf aan het verven zijn geslagen, met oranje randen erin. Of die even een knipbeurt op hun man willen testen. Dat moet je niet willen", luidt haar advies. "Ga zelf voor de spiegel staan en vraag jezelf af: is dit echt nodig."

Voor de mensen die vinden dat het wél nodig is, geeft Sarah in deze video een aantal tips:

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen