Overslaan en naar de inhoud gaan

Van plan je kapsel aan te pakken? Deze tips helpen je

Geplaatst opdinsdag 19 januari 2021 - 7:00

De kappers zijn alweer even dicht en het lijkt er niet op dat ze snel weer open mogen. Ondertussen groeien onze haren gewoon door. Wat kun je zelf doen?

De kappers sloten vorig jaar ook al even de deuren. Toen Sarah Salet haar kapsalon Witlof weer mocht openen, zag ze allerlei 'coronakapsels' langskomen.

Mislukte kapsels
"Dames die zelf aan het verven zijn geslagen, met oranje randen erin. Of die even een knipbeurt op hun man willen testen. Dat moet je niet willen", luidt haar advies. "Ga zelf voor de spiegel staan en vraag jezelf af: is dit echt nodig."

Voor de mensen die vinden dat het wél nodig is, geeft Sarah in deze video een aantal tips:

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen