Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Peppen hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Geplaatst opwoensdag 27 maart 2019 - 9:46

Voormalig Roda-speler Ard van Peppen stopt zijn zoektocht naar een nieuwe club.

Dat maakt hij bekend op zijn Facebookpagina.

Buitenlands avontuur
Van P
eppen zat sinds vorige zomer zonder club nadat zijn contract niet verlengd werd bij Roda JC. Hij hoopte nog op een buitenlands avontuur, maar dat is niet gelukt. In september vorig jaar maakte Fox Sports nog een promovideo van de linksback om hem aan een nieuwe club te helpen.

Lees ook: Fox Sports op de bres voor Ard van Peppen

Succesvolle voetbalschool
De voetballer bedankt zijn ouders, vriendin, dochter en fans voor de steun en alle ervaringen die hij opdeed tijdens zijn loopbaan. De 33-jarige verdediger is inmiddels een succesvolle voetbalschool in Maastricht begonnen samen met voormalig Roda-speler Frank Demouge. Ondanks dat Van Peppen een punt achter zijn carrière zet, heeft hij wel een nieuw persoonlijk doel. Hij wil geld ophalen voor het goede doel tijdens zijn deelname aan de Marathon van Rotterdam op 7 april.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen