Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Peppen hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Geplaatst opwoensdag 27 maart 2019 - 9:46

Voormalig Roda-speler Ard van Peppen stopt zijn zoektocht naar een nieuwe club.

Dat maakt hij bekend op zijn Facebookpagina.

Buitenlands avontuur
Van P
eppen zat sinds vorige zomer zonder club nadat zijn contract niet verlengd werd bij Roda JC. Hij hoopte nog op een buitenlands avontuur, maar dat is niet gelukt. In september vorig jaar maakte Fox Sports nog een promovideo van de linksback om hem aan een nieuwe club te helpen.

Lees ook: Fox Sports op de bres voor Ard van Peppen

Succesvolle voetbalschool
De voetballer bedankt zijn ouders, vriendin, dochter en fans voor de steun en alle ervaringen die hij opdeed tijdens zijn loopbaan. De 33-jarige verdediger is inmiddels een succesvolle voetbalschool in Maastricht begonnen samen met voormalig Roda-speler Frank Demouge. Ondanks dat Van Peppen een punt achter zijn carrière zet, heeft hij wel een nieuw persoonlijk doel. Hij wil geld ophalen voor het goede doel tijdens zijn deelname aan de Marathon van Rotterdam op 7 april.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen