Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Osch nieuwe back-up in doel Fortuna Sittard

Geplaatst opdinsdag 12 mei 2020 - 17:10

Fortuna Sittard gaat zich versterken met doelman Yanick van Osch. Hij komt over van PSV, waar zijn contract deze zomer afloopt.

Fortuna's technisch manager Sjors Ultee geeft aan dat de club en de speler 'heel ver' zijn. "We zijn de laatste details aan het bespreken."

Back-up
Van Osch (23) tekent in Sittard een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar. Het is de bedoeling dat hij als back-up achter eerste keeper Alexei Koselev gaat fungeren. "Onze tweede en derde keeper verkassen deze zomer. Yannick is een keeper met doorgroeikansen."

Jeugdelftallen
De keeper zat sinds 2005 in de jeugdopleiding van PSV en speelde in het afgelopen seizoen drie keer voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Een debuut in de hoofdmacht bleef uit. De geboren Bosschenaar doorliep daarnaast alle vertegenwoordigende nationale jeugdelftallen.

Koselev
Koselev is al twee seizoenen de eerste keus bij Fortuna en wanneer een transfer uitblijft, gaat hij ook als eerste keeper het nieuwe seizoen in. Ultee geeft aan dat er zich nog geen club heeft gemeld voor de international van Moldavië. Vertrekt hij alsnog, dan gaat Fortuna op zoek naar een nieuwe eerste keeper.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen