Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Marwijk stap dichter bij WK na groepswinst

Geplaatst opwoensdag 30 maart 2016 - 6:44

Bert van Marwijk en Saudi-Arabië zijn weer een stap dichter bij het WK voetbal.

Dankzij een 1-1 gelijkspel tegen de Verenigde Arabische Emiraten werden de mannen van Van Marwijk dinsdag groepswinnaar in de WK-voorrondes in de Aziatische zone.

Eindstand
De ploeg van Van Marwijk kwam onder het toeziend oog van Maradona al vroeg op voorsprong. Het was Taisir Al-Jassim die na 24 minuten al de 0-1 liet aantekenen. Zeven minuten later stond de eindstand al op het bord, toen Omar Abdulrahman de gelijkmaker maakte.

WK 2018
Door de zege gaat Saudi-Arabië als groepswinnaar door naar de volgende kwalificatieronde voor het WK 2018. Daarin worden twee poules van zes landen geformeerd. De eerste twee landen in de groepen kwalificeren zich vervolgens voor het WK.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Marwijk heeft weer drie punten binnen
Van Marwijk doet op valreep gouden zaak met oog op WK
Van Marwijk en Saudi-Arabië spelen niet tegen Palestina
Van Marwijk hoeft toch niet naar Palestina
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen