Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Marwijk met Australië ruim langs Tsjechen

Geplaatst opvrijdag 1 juni 2018 - 15:33

Australië heeft in aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal een ruime overwinning behaald in een oefenwedstrijd.

In Sankt Pölten in Oostenrijk versloeg het team van bondscoach Bert van Marwijk Tsjechië met 4-0. Tsjechië plaatste zich niet voor het WK. Matthew Leckie scoorde twee keer voor Australië, dat halverwege met 1-0 leidde. De overige doelpunten kwamen op naam van Andrew Nabbout en Jakub Jugas (eigen doel).

WK
Australië speelt volgende week zaterdag vriendschappelijk tegen Hongarije. Dat is de laatste oefenwedstrijd voordat het WK begint. De oefenmeester uit Meerssen treft met de Australiërs Frankrijk,Denemarken en Peru.

Zuid-Korea, dat ook aan het WK meedoet, verging het vrijdag minder goed. Een oefenwedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina eindigde in 1-3.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen