Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Marwijk met Australië ruim langs Tsjechen

Geplaatst opvrijdag 1 juni 2018 - 15:33

Australië heeft in aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal een ruime overwinning behaald in een oefenwedstrijd.

In Sankt Pölten in Oostenrijk versloeg het team van bondscoach Bert van Marwijk Tsjechië met 4-0. Tsjechië plaatste zich niet voor het WK. Matthew Leckie scoorde twee keer voor Australië, dat halverwege met 1-0 leidde. De overige doelpunten kwamen op naam van Andrew Nabbout en Jakub Jugas (eigen doel).

WK
Australië speelt volgende week zaterdag vriendschappelijk tegen Hongarije. Dat is de laatste oefenwedstrijd voordat het WK begint. De oefenmeester uit Meerssen treft met de Australiërs Frankrijk,Denemarken en Peru.

Zuid-Korea, dat ook aan het WK meedoet, verging het vrijdag minder goed. Een oefenwedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina eindigde in 1-3.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen