Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Marwijk helpt Go Ahead Eagles

Geplaatst opvrijdag 27 maart 2015 - 11:16

Bert van Marwijk gaat Go Ahead Eagles helpen in de strijd tegen degradatie. De oud-bondscoach uit Meerssen wordt een klankbord voor de technische staf en spelersgroep.

Go Ahead Eagles staat momenteel zeventiende in de Eredivisie en stuurde vorige week trainer Foeke Booy de laan uit. Sindsdien staat de club uit Deventer onder leiding van assistent-trainer Dennis Demmers.

Supporter
De in Deventer geboren Van Marwijk komt niet op het veld te staan, maar gaat de club op afstand adviseren. "Ik ben hier ooit begonnen en nog altijd supporter van Go Ahead. Als ik die mooie club in de Eredivisie kan houden, zal ik dat doen'', zegt Van Marwijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Marwijk in beeld als bondscoach van België?
Bert van Marwijk wint weer met Saudi-Arabië
Wedstrijd Van Marwijk tegen Palestina uitgesteld
Van Marwijk neemt Van Bommel mee naar Saudi-Arabië
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen