Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Marwijk haalt spits terug van vakantie

Geplaatst opmaandag 28 mei 2018 - 9:34

De Australische spits Jamie Maclaren heeft zijn vakantie moeten afbreken.

Bondscoach Bert van Marwijk haalde Maclaren terug bij de selectie van de 'Socceroos', omdat oud-speler van Roda Tomi Juric last blijft houden van een knie.

Afvallers
Maclaren behoorde tot de afvallers toen de oefenmeester uit Meerssen zijn selectie terugbracht van 32 naar 26 spelers, maar krijgt nu alsnog de kans om een plek te veroveren in de groep van 23 man voor het WK.

Knie
"Tomi heeft al drie weken problemen met zijn knie", zei Van Marwijk, die de Australische voetballers in de Turkse stad Antalya voorbereidt op het WK. "We hopen dat hij deze week kan trainen, maar het zou kunnen dat zijn herstel langer gaat duren. Daarom hebben we Jamie Maclaren bij de groep gehaald."

Vakantie
De 24-jarige aanvaller van de Schotse club Hibernian was al op vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten, maar vloog snel naar Turkije. Australië speelt vrijdag een oefeninterland tegen Tsjechië.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen