Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Marwijk haalt spits terug van vakantie

Geplaatst opmaandag 28 mei 2018 - 9:34

De Australische spits Jamie Maclaren heeft zijn vakantie moeten afbreken.

Bondscoach Bert van Marwijk haalde Maclaren terug bij de selectie van de 'Socceroos', omdat oud-speler van Roda Tomi Juric last blijft houden van een knie.

Afvallers
Maclaren behoorde tot de afvallers toen de oefenmeester uit Meerssen zijn selectie terugbracht van 32 naar 26 spelers, maar krijgt nu alsnog de kans om een plek te veroveren in de groep van 23 man voor het WK.

Knie
"Tomi heeft al drie weken problemen met zijn knie", zei Van Marwijk, die de Australische voetballers in de Turkse stad Antalya voorbereidt op het WK. "We hopen dat hij deze week kan trainen, maar het zou kunnen dat zijn herstel langer gaat duren. Daarom hebben we Jamie Maclaren bij de groep gehaald."

Vakantie
De 24-jarige aanvaller van de Schotse club Hibernian was al op vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten, maar vloog snel naar Turkije. Australië speelt vrijdag een oefeninterland tegen Tsjechië.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen