Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Marwijk in beeld als bondscoach van België?

Geplaatst opmaandag 8 juni 2015 - 9:33

Bert van Marwijk als bondscoach van België? Volgens de NOS is het een serieuze optie.

Belgische journalisten hebben volgens de omroep informeel geïnformeerd bij de Limburger toen de Meerssenaar op weg was naar de Champions League in Berlijn.

Interesse
Volgens NOS-voetbalcommentator Arno Vermeulen reageerde de trainer op die vragen positief. "Die journalisten doken allemaal op Van Marwijk. Achter Van Marwijk in het vliegtuig zat toevallig mijnheer De Keersmaecker, de voorzitter van de Belgische bond. Er komt een vacature, althans die kans is groot, en ik merkte dat Van Marwijk geïnteresseerd is", aldus Vermeulen.

Wilmots
België gaat vermoedelijk op zoek naar een nieuwe bondscoach omdat Marc Wilmots waarschijnlijk binnenkort een contract tekent bij Schalke 04. Dick Advocaat was ook één van de kandidaten op die positie in te nemen, maar de trainer besloot vorige week nog een jaar door te gaan bij Sunderland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Marwijk helpt Go Ahead Eagles
Bert van Marwijk wint weer met Saudi-Arabië
Wedstrijd Van Marwijk tegen Palestina uitgesteld
Van Marwijk neemt Van Bommel mee naar Saudi-Arabië
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen