Overslaan en naar de inhoud gaan

Van der Valk wil hotel met speelhal bouwen langs A2

Geplaatst opdinsdag 14 maart 2017 - 12:24

Het Van der Valk concern heeft bevestigd dat het een nieuw hotel in Echt wil bouwen. Volgens een woordvoerder zijn de plannen al vergevorderd.

Het nieuwe hotel moet meteen bij de afrit van de A2 komen. Volgens de hotelketen is deze locatie een buitenkans.

Wachten
Van der Valk heeft in Limburg langs de A2 al hotels in Maastricht en Urmond. Een vestiging aan de autosnelweg in Midden-Limburg heeft het bedrijf nog niet. Volgens de woordvoerder is het nu wachten op de gemeente Echt-Susteren. Die moet instemmen met de plannen.

Speelhal
Het bedrijf wil nog niet zeggen hoeveel kamers het nieuwe hotel zal krijgen. Wel is het duidelijk dat bij de nieuwe vestiging een speelhal moet komen. Van der Valk heeft in Limburg hotels in Maastricht, Vaals, Heerlen, Urmond, Roermond, Molenhoek en Venlo.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Plannen voor nieuw groot hotel langs A2
Grote brand bij Van der Valk-hotel in Heerlen
Brand legt restaurant Van der Valk-hotel Heerlen in de as
Drone-video: Van der Valk Heerlen na de brand
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen