Overslaan en naar de inhoud gaan

Van der Raadt Limburgs crosskampioen lange afstand

Geplaatst opzondag 18 december 2016 - 19:21

Jorrit van der Raadt is in Maasniel Limburgs crosskampioen op de lange afstand geworden.

De atleet van Stap uit Brunssum kwam in Maasniel na 9700 meter als tweede over de streep. Van der Raadt, die geruime tijd geblesseerd was, was bij afwezigheid van Patrick Stitzinger en Mahadi Abdi Ali een van de favorieten voor de titel. De Neelder Veldloop werd gewonnen door de Duitser Christof Verhalen.

Korte cross
Ook de korte cross kreeg een Duitse winnaar. Christof Looze uit Mönchengladbach kwam na 4700 meter als eerste over de streep. Guus Winkelmolen van Swift Roermond volgde op 15 seconden en werd Limburgs kampioen. Bij de vrouwen won Sophie Dielisse de titel op de korte cross. De 17-jarige atlete van Venloop Running liet Christine Venhuizen en An Lenders achter zich.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Veldlopen Cross Hardlopen
Marco Gielen uit Belfeld is Nederlands kampioen cross
Veldlopen Cross Hardlopen
Choukoud prolongeert titel bij NK cross in Kerkrade
Maud Golsteyn wint NK Cross Duathlon in Valkenburg
Mark van Kessel winnaar Leudal Cross
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen