Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Van der Poel van de partij in Amstel Gold Race

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 17:00

Nederlands kampioen op de weg Mathieu van der Poel staat in april aan de start van de Amstel Gold Race.

Dat heeft de 23-jarige renner op een persconferentie bekend gemaakt.

Alleskunner
Veel
koersorganisaties hengelden de laatste maanden naar de gunsten van de alleskunner. Ook AGR-koersdirecteur Leo van Vliet liet al eerder weten een wildcard voor Van der Poel te reserveren. Van der Poel kiest behalve voor de Amstel Gold Race ook voor de Ronde van Vlaanderen. In totaal rijdt de Brabander negen wegkoersen.

Lees ook: Amstel Gold Race hoopt op toezegging Van der Poel

Veldrijder
Het is de eerste keer dat Van der Poel, die toch vooral bekendstaat als veldrijder, een wegseizoen gaat rijden. Vooralsnog zit hij nog midden in het veldritseizoen. Hij boekte afgelopen zondag in Zonhoven zijn vijftiende crosszege van het seizoen.

Ontdekken
Van der Poel rijdt geen Parijs-Roubaix. Hij liet tijdens de persconferentie van zijn team Corendon-Circus weten dat hij niet alles in een seizoen wil rijden. Hij wil nog wat te ontdekken overhouden voor de komende jaren.

Programma
Het complete programma van Van der Poel ziet er als volgt uit: Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs, de Brabantse Pijl, Amstel Gold Race, de Ster van Bessèges en ter afsluiting de Tour van Antalya.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen