Overslaan en naar de inhoud gaan

Van der Poel van de partij in Amstel Gold Race

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 17:00

Nederlands kampioen op de weg Mathieu van der Poel staat in april aan de start van de Amstel Gold Race.

Dat heeft de 23-jarige renner op een persconferentie bekend gemaakt.

Alleskunner
Veel
koersorganisaties hengelden de laatste maanden naar de gunsten van de alleskunner. Ook AGR-koersdirecteur Leo van Vliet liet al eerder weten een wildcard voor Van der Poel te reserveren. Van der Poel kiest behalve voor de Amstel Gold Race ook voor de Ronde van Vlaanderen. In totaal rijdt de Brabander negen wegkoersen.

Lees ook: Amstel Gold Race hoopt op toezegging Van der Poel

Veldrijder
Het is de eerste keer dat Van der Poel, die toch vooral bekendstaat als veldrijder, een wegseizoen gaat rijden. Vooralsnog zit hij nog midden in het veldritseizoen. Hij boekte afgelopen zondag in Zonhoven zijn vijftiende crosszege van het seizoen.

Ontdekken
Van der Poel rijdt geen Parijs-Roubaix. Hij liet tijdens de persconferentie van zijn team Corendon-Circus weten dat hij niet alles in een seizoen wil rijden. Hij wil nog wat te ontdekken overhouden voor de komende jaren.

Programma
Het complete programma van Van der Poel ziet er als volgt uit: Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs, de Brabantse Pijl, Amstel Gold Race, de Ster van Bessèges en ter afsluiting de Tour van Antalya.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen