Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Van der Luer sluit trainerschap Roda niet uit

Geplaatst opzaterdag 12 januari 2019 - 20:36

'Onder bepaalde voorwaarden' wil Eric van der Luer hoofdtrainer worden van Roda JC.

Dat zei hij in het tv-programma L1mburg Centraal.

Beloftenelftal
Van der Luer traint op dit moment het beloftenelftal van Roda JC. Het contract van de huidige trainer Robert Molenaar loopt aan het eind van het seizoen af, en is nog niet verlengd.

Pleiten
Prominente ex-bestuurders van Roda pleiten voor Van der
Luer als nieuwe trainer. "Als je hoofdtrainer wordt, wordt je houdbaarheidsdatum ook korter", zo reageert de tweevoudig international, die 418 wedstrijden speelde voor Roda. "Ik heb al sinds 1987 een relatie met de club. Dan is het de vraag of je jezelf dat moet aandoen in deze situatie. Los van het feit dat ik nooit voor mijn verantwoordelijkheden ben weggelopen.

Bepaalde voorwaarden
"Onder bepaalde voorwaarden zou ik het wel willen. Ik heb wel een idee hoe ik bepaalde dingen zou willen doen. Alleen, dat strookt vaak niet met degenen die over mij gaan beslissen", zo zegt Van der Luer bij L1.

Andere problemen
"Ik heb een bepaalde manier van werken. Ik hanteer het begrip: 'liever kort pijn, dan lang lijden'. Dat is nogal eens moeilijk in deze contreien. Maar ik ben er op dit moment absoluut niet mee bezig, want we hebben andere problemen op dit moment."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen