Overslaan en naar de inhoud gaan

Van der Luer sluit trainerschap Roda niet uit

Geplaatst opzaterdag 12 januari 2019 - 20:36

'Onder bepaalde voorwaarden' wil Eric van der Luer hoofdtrainer worden van Roda JC.

Dat zei hij in het tv-programma L1mburg Centraal.

Beloftenelftal
Van der Luer traint op dit moment het beloftenelftal van Roda JC. Het contract van de huidige trainer Robert Molenaar loopt aan het eind van het seizoen af, en is nog niet verlengd.

Pleiten
Prominente ex-bestuurders van Roda pleiten voor Van der
Luer als nieuwe trainer. "Als je hoofdtrainer wordt, wordt je houdbaarheidsdatum ook korter", zo reageert de tweevoudig international, die 418 wedstrijden speelde voor Roda. "Ik heb al sinds 1987 een relatie met de club. Dan is het de vraag of je jezelf dat moet aandoen in deze situatie. Los van het feit dat ik nooit voor mijn verantwoordelijkheden ben weggelopen.

Bepaalde voorwaarden
"Onder bepaalde voorwaarden zou ik het wel willen. Ik heb wel een idee hoe ik bepaalde dingen zou willen doen. Alleen, dat strookt vaak niet met degenen die over mij gaan beslissen", zo zegt Van der Luer bij L1.

Andere problemen
"Ik heb een bepaalde manier van werken. Ik hanteer het begrip: 'liever kort pijn, dan lang lijden'. Dat is nogal eens moeilijk in deze contreien. Maar ik ben er op dit moment absoluut niet mee bezig, want we hebben andere problemen op dit moment."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen