Overslaan en naar de inhoud gaan

Van der Luer na conflict weg bij Roda JC

Geplaatst opwoensdag 4 september 2019 - 22:07

Het huwelijk tussen Eric van der Luer en Roda JC is voorbij. De oud-speler gaat de club verlaten.

Dat maakte de Kerkraadse club woensdagavond bekend.

Bonus voor goed gedrag
Van der Luer en Roda lagen al een tijdje in conflict over het salaris van de voormalige middenvelder. Na zijn vertrek als trainer van het eerste elftal zou de voormalige middenvelder een rol krijgen in de jeugdopleiding, maar hij was niet blij met de geboden contractvoorwaarden. De club wilde het inkomen van Van der Luer flink terugschroeven en er daarnaast een bonus voor goed gedrag aan vastkoppelen.

Lees ook: Oud-hoofdtrainer ruziet met Roda JC over contract

Regeling
Daar was Van der Luer het niet mee eens. Vorige week kwam de zaak voor de arbitragecommissie van de KNVB, die beide partijen terug naar de onderhandelingstafel stuurde. Daar is nu dus een regeling uitgekomen, waardoor de arbitragecommissie er geen uitspraak meer over hoeft te doen. Wat die regeling inhoudt, wil Roda niet zeggen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen