Overslaan en naar de inhoud gaan

Van der Breggen wint vijfde etappe Ladies Tour

Geplaatst opzaterdag 2 september 2017 - 16:35

Anna van der Breggen heeft de vijfde etappe van de Boels Rental Ladies Tour op haar naam geschreven.

De Olympisch kampioen van Boels Dolmans Cycling Team won de sprint in Vaals van klassementsleider Annemiek van Vleuten. De vrouwen kwamen samen over de streep. De sprint om de derde plek werd gewonnen door Amy Pieters.

Stultiens
Sabrina Stultiens probeerde weg te komen tijdens de rit van Stramproy naar Vaals. Maar de vlucht van de Meijelse was van korte duur. Zondag staat de zware slotrit rit op het programma. Het peloton rijdt drie rondes over de Zuid-Limburgse heuvels met start en finish op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Annemiek van Vleuten blijft leider in het klassement.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen