Overslaan en naar de inhoud gaan

Van der Breggen grote favoriet WK wegrace

Geplaatst opzaterdag 23 september 2017 - 7:33

Wielrenster Anna van der Breggen is de grote favoriet voor een gouden medaille bij de wegrace van het WK in het Noorse Bergen.

De wielrenster van team Boels-Dolmans won dinsdag al zilver tijdens de tijdrit.

Concurrentie
Van der Breggen heeft wel enige Nederlandse concurrentie waar ze rekening mee moet houden. Samen met haar, worden ook Marianne Vos en Annemiek van Vleuten als kanshebbers voor een gouden plak gezien. Van Vleuten heeft er al één op zak; zij eindigde tijdens de tijdrit dinsdag net voor Van der Breggen en pakte de winst.

Succesvol
Anna van der Breggen heeft een succesvol jaar achter de rug. Na haar olympisch goud vorig jaar augustus in Rio, won zij de Giro Rosa, Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl en de Amstel Gold Race.

De wegrace voor vrouwen start zaterdag om 13:30 uur. De wielrensters moeten in acht heuvelachtige ronden een afstand van ruim 152 kilometer rijden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen