Overslaan en naar de inhoud gaan

Van den Hurk per direct weg bij MVV

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2020 - 19:41

MVV-spits Anthony van den Hurk is op weg naar zijn nieuwe club in Zweden.

Dat meldt MVV. Van den Hurk tekende vorige maand een contract voor twee seizoenen bij het Zweedse Helsingborgs IF. Afgesproken was dat hij het seizoen zou afmaken in Maastricht.

Transfersom
Nu hij eerder vertrekt, ontvangt MVV nog een transfersom voor de aanvaller die toch al niet bij de selectie hoorde van de wedstrijd vrijdag tegen Excelsior vanwege een schorsing.

32 doelpunten
Van den Hurk maakte in augustus 2018 de overstap van De Graafschap naar MVV. In 63 wedstrijden scoorde hij 32 keer voor de Maastrichtse club.

Bronzen schild
Woensdag werd Van den Hurk nog uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie. Die prijs zou volgende week uitgereikt worden voor het thuisduel tegen FC Eindhoven. Dat bronzen schild kan nu naar Zweden opgestuurd worden.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen