Overslaan en naar de inhoud gaan

Van den Heuvel van OGVO Venlo naar Nieuwste Pabo Sittard

Geplaatst opdinsdag 6 januari 2015 - 9:42

Voorzitter Henk van den Heuvel van het college van bestuur van onderwijskoepel OGVO in Venlo vertrekt. Hij stapt op 1 april over naar De Nieuwste Pabo in Sittard.

Van den Heuvel was zeven jaar verbonden aan de Venlose onderwijskoepel, waaronder Valuascollege, Blariacumcollege en Den Hulster vallen.

Pabo's
De Nieuwste Pabo is een samenwerkingsverband van Hogeschool Zuyd en Fontys waarin de voormalige Pabo’s van Heerlen, Maastricht en Sittard zijn opgegaan.

De Raad van Toezicht van OGVO gaat zo snel mogelijk op zoek naar een opvolger voor Van den Heuvel.

Vorige maand maakte de onderwijskoepel bekend dat er komend schooljaar 50 van de 560 banen verdwijnen, om een tekort van 1,5 miljoen euro op de begroting op te kunnen vangen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse Pabo’s volop bezig met ICT
Kwaliteit pabo's toegenomen
Meer eerstejaars bij Pabo Sittard
Zeker 50 arbeidsplaatsen verdwijnen bij scholen in Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen