Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Crooy vervangt Wolters bij VVV

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 13:57

VVV kan weer beschikken over Jeffrey Altheer en Niels Fleuren. Het tweetal keert na blessureleed terug in de wedstrijdselectie vrijdagavond op bezoek bij Almere City en begint op de bank.

Medy Elito is nog steeds niet fit en Randy Wolters is enkele weken uitgeschakeld door een schouderblessure die hij opliep in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Oss afgelopen maandag. Zijn plaats links in de voorhoede wordt ingenomen door Vito van Crooy.

Een zware opgave
Tegenstander Almere werd weliswaar in Venlo met 3-2 verslagen, maar is aan een opmerkelijk goed seizoen bezig. "Het wordt een zware opgave. Almere City heeft de tweede periodetitel gewonnen en vorige week hebben ze Eindhoven verslagen. Dat zegt genoeg. Met Vincent Janssen heeft dit elftal natuurlijk een geweldige spits die voor veel doelpunten zorgt", zegt trainer Maurice Steijn.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Steijn hoeft niet lang te puzzelen voor duel met FC Oss
Nieuweling Voorn meteen in de basis bij VVV
Zieke Voorn enige vraagteken bij VVV
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen