Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Crooij en Leemans maken overstap naar PEC Zwolle

Geplaatst opvrijdag 13 juli 2018 - 10:24

Aanvaller Vito van Crooij en middenvelder Clint Leemans hebben afscheid genomen van VVV-Venlo. Beide spelers maken de overstap naar PEC Zwolle.

De twee hadden nog een eenjarig contract in Venlo. Van Crooij tekent een contract voor vier seizoenen in Zwolle, Leemans speelt er de komende drie jaar.

Kind van de club
De 22-jarige Van Crooij is opgeleid in Venlo en speelde 146 keer in de hoofdmacht van VVV. De rechteraanvaller scoorde daarin 37 maal. "Na al die jaren in Venlo ben ik toe aan een nieuw avontuur", aldus de in Venlo geboren speler.

Leemans is net als Van Crooij 22 jaar en komt uit de jeugdopleiding van PSV, waarna hij naar Venlo verhuisde. Leemans: "Ik zie deze overgang als een beloning voor mijn ontwikkeling."

Zeer tevreden
Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC is zeer tevreden met de twee aanwinsten. "We hadden dit duo al langer op het oog."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen