Overslaan en naar de inhoud gaan

Van chocolatier naar BN'er: Danny Roex over deelname MAFS

Geplaatst opwoensdag 24 februari 2021 - 17:20

Danny Roex uit Echt is opgelucht dat het hoge woord eruit is. Bijna 1,3 miljoen mensen zagen dinsdagavond in de laatste aflevering van Married At First Sight hoe Danny's huwelijk met Rein van Gastel eindigde in een scheiding.

De opnames van de finale waren al in oktober, dus liep hij maanden rond met het geheim dat hij eigenlijk weer vrijgezel was.

'Markant figuur'
Danny gaf zich op omdat het daten via apps voor hem niks opleverde. Hij besloot uit zijn comfortzone te stappen en zich aan te melden voor het RTL-programma waarin mensen trouwen zonder elkaar ooit gezien te hebben. "Ik had alleen nooit verwacht dat ik door zou zijn als ik heel eerlijk ben", vertelt Danny. Beste vriendin Elles Sleijpen twijfelde geen moment. "Ik wist eigenlijk dat hij als markant en typisch figuur een grote kans zou hebben."

We keken de slotaflevering mee bij Danny thuis:

Reacties op geaardheid
Ook al strandde zijn huwelijk, spijt over zijn deelname heeft hij niet. Als persoon haalde Danny er wijze lessen uit, zo zegt hij. Hij raadt het daarom iedereen aan om mee te doen. "Maar zorg dat je heel erg stevig in je schoenen staat", vertelt Danny.

Daarmee doelt hij op de achtbaan aan gebeurtenissen in het tv-programma, maar ook op de reacties die hij kreeg. Zo belde iemand naar een medewerker van Danny's chocoladewinkel om zijn ongenoegen te uiten dat de Echtenaar zoenend met een andere man op tv was te zien. "Dat het niet moest kunnen, maar dan in andere bewoordingen", vertelt hij.

Ook positieve reacties
Het merendeel van de reacties zijn positief. Zo kreeg hij ook een reactie van een moeder dat haar zoon uit de kast kwam toen hij Danny op tv zag. Na het populaire tv-programma zit hij ook zeker niet om aandacht verlegen van andere mannen, die zich via zijn social media aandienen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen