Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Bommel zet PSV-deur open voor gestopte Sneijder

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 22:08

Recordinternational Wesley Sneijder (35) is wat Mark van Bommel betreft welkom bij PSV. De middenvelder maakte maandag bekend dat hij stopt als profvoetballer en volgens Van Bommel schuilt er een trainer in zijn voormalig ploeggenoot.

Dat vertelt de oefenmeester uit Maasbracht tegen Voetbal International. "Ik heb al tegen hem gezegd dat als hij hulp nodig heeft, hij bij PSV altijd welkom is."

Wereld van Wes
Van Bommel stopte in 2013 en stortte zich vervolgens op het trainersvak. Hij denkt en verwacht dat Sneijder, met wie hij samenspeelde in Oranje, hetzelfde pad bewandelt. "Het is Wes zijn wereld, hij kent iedereen en maakt makkelijk contact. Als speler was hij altijd al bezig met het spel, hij dacht veel na over voetbal."

Grote speler
Sneijder is één van de lastigste tegenstanders die Van Bommel heeft getroffen, vertelt hij. "Ik moest kort op hem zitten, want die kleine was zo perfect tweebenig dat hij aan beide kanten wegdraaide. Het zorgde ervoor dat we vaak in duel kwamen. Wesley noemde mij wel eens zijn moeilijkste tegenstander. Nou, andersom was hetzelfde hoor. Geweldige trap, formidabele techniek, een winnaar. Wesley is een van de grootste spelers die we ooit hebben gehad."

Champions League-finale
De twee oud-internationals speelden 39 keer samen in Oranje. Slechts zes keer verloren ze samen. Van Bommel en Sneijder stonden ook tien keer tegenover elkaar. Zo speelde die eerste bij PSV toen Sneijder bij Ajax zat, stond Van Bommel onder contract bij AC Milan toen zijn collega bij Internazionale speelde en troffen de twee elkaar in de Champions League-finale tussen Bayern München en Internazionale. Sneijder en de zijnen wonnen die kraker met 2-0.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen