Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Van Bommel: 'Wist niet dat Camp Nou zo groot is'

Geplaatst opmaandag 17 september 2018 - 18:08

Mark van Bommel keek eens om zich heen in het imposante stadion Camp Nou van FC Barcelona en trok een opvallende conclusie.

"Ik wist als speler eigenlijk niet dat dit stadion zo groot is", erkende hij even later in een volle perszaal, een dag voordat PSV het in Catalonië opneemt tegen de Spaans kampioen.

Indruk
De trainer van PSV en oud-speler van Barcelona kan alleen maar hopen dat zijn voetballers niet onder de indruk raken van het stadion van één van de meest succesvolle clubs ter wereld. Hij zelf wil in de aanloop naar de eerste loodzware groepswedstrijd voor zijn ploeg in de Champions League niet eens aan een kleine nederlaag denken.

Lees ook: Van Bommel treft met PSV ex-werkgever FC Barcelona

Thuisblijven
"Natuurlijk ben ik dan niet tevreden", bromde de Maasbrachtenaar. "Dan hadden we beter thuis kunnen blijven." Dat het moeilijk gaat worden, dat weet Van Bommel ook wel. PSV opent de koningsklasse van het Europese clubvoetbal tegen een potentiële winnaar.

Vedette
Luis
Suárez, Ivan Rakitić, Sergio Busquets, Marc-André Ter Stegen, Ousmane Dembélé en Jordi Alba. Barcelona voetbalt eigenlijk met alleen maar sterren. Ze spelen allemaal in dienst van de allergrootste vedette: Lionel Messi.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen