Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Bommel weer onderuit met Wolfsburg, Flekken houdt 0 vast

Geplaatst opzaterdag 23 oktober 2021 - 20:35

VfL Wolfsburg heeft ook de competitiewedstrijd tegen SC Freiburg verloren. Het team van trainer Mark van Bommel ging in eigen huis tegen de ploeg van Mark Flekken met 0-2 onderuit.

De W├Âlfe zijn nu al acht wedstrijden zonder overwinning.

Strijd
In Voetbal International verklaart Van Bommel begrip te hebben voor het ongenoegen. 'Ik begrijp het, omdat je kritiek krijgt als je verliest. De manier waarop de wedstrijd gaat, maakt dan niets uit', aldus de Nederlander. 'Maar ik geloof dat de ploeg gestreden heeft. We hebben maar twee ballen tussen de palen gekregen, waarvan een standaardsituatie en de ander na een omschakelmoment.'

Steun
Ook al werd op de tribune om het vertrek van Van Bommel gevraagd, de Limburgse coach heeft nog steeds de steun van de clubleiding. Volgende week speelt VfL Wolfsburg uit tegen Bayer Leverkusen.

Mark Flekken SC Freiburg
Foto: Orange Pictures

Mark Flekken houdt doel opnieuw schoon
Mark Flekken verrichtte in het duel drie cruciale reddingen en bevestigde daarmee zijn vorm en zijn kandidatuur bij Oranje voor de komende twee interlands. De uit Bocholtz afkomstige Flekken, die opnieuw deel uitmaakt van de voorselectie voor het Nederlands elftal, is de minst gepasseerde doelman van de Bundesliga en staat met SC Freiburg op de derde plaats in de hoogste klasse van het betaald voetbal in Duitsland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen