Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Bommel: 'We hebben gevochten als leeuwen'

Geplaatst opwoensdag 7 november 2018 - 0:35

PSV-coach Mark van Bommel zag ondanks de nederlaag bij Tottenham Hotspur (2-1) veel positieve punten.

"We hebben ons tegen een zeer sterke tegenstander fantastisch geweerd, gevochten als leeuwen en heel lang stand gehouden. Jammer dat we er niets aan hebben overgehouden", vertelt de trainer aan Persbureau ANP.

Vroege voorsprong
De ploeg uit Eindhoven kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. "Daarna was het vooral een kwestie van tegenhouden, meer zat er niet in. We werden teruggedrongen. Tottenham kreeg veel kansen, maar mede door onze geweldige doelman Jeroen Zoet bleven we heel lang op voorsprong."

Lees ook: PSV in slotfase onderuit tegen Spurs

Kansen
Zelfs bij 1-1 was niet alles verloren. Van Bommel: "We kregen zelfs nog een mooie kans om opnieuw op voorsprong te komen." Klagen deed hij niet over de nederlaag. "De tegenstander kreeg heel veel kansen en was beter. Wel is jammer dat dan de winnende net valt uit een van richting veranderde bal."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen