Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Bommel hoopt nog samen te werken met schoonvader

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 10:18

PSV-trainer Mark van Bommel zou graag nog een tijdje samenwerken met Bert van Marwijk.

De 67-jarige Van Marwijk zei woensdag in een interview dat hij het trainersvak waarschijnlijk vaarwel gaat zeggen.

Samenwerking
"Als je z'n leeftijd ziet, snap ik wel dat hij niet meer elke dag op het veld wil staan", zegt Van Bommel over zijn schoonvader in gesprek met FOX Sports. "Mij kan die wel goed helpen. Ik hoop dat we nog wel een tijdje met elkaar samen kunnen werken."

Opa
De in Meerssen woonachtige Van Marwijk werd vorige week ontslagen als bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten. Dat lijkt zijn laatste trainersklus te zijn. "Als ik nu moet kiezen tussen coach zijn of opa, dan kies ik voor het laatste", zei hij in gesprek met VTBL.

Lees ook: Bert van Marwijk denkt dat hij stopt als coach

Hulp
Van Bommel krijgt bij PSV al hulp van Van Marwijk. De voormalig bondscoach heeft een informele rol bij de club uit de lichtstad. Hij staat regelmatig naast de oud-speler uit Maasbracht op het trainingsveld van De Herdgang. Als het aan Van Bommel ligt, blijft dit voorlopig nog even zo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen