Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Bommel hoopt nog samen te werken met schoonvader

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 10:18

PSV-trainer Mark van Bommel zou graag nog een tijdje samenwerken met Bert van Marwijk.

De 67-jarige Van Marwijk zei woensdag in een interview dat hij het trainersvak waarschijnlijk vaarwel gaat zeggen.

Samenwerking
"Als je z'n leeftijd ziet, snap ik wel dat hij niet meer elke dag op het veld wil staan", zegt Van Bommel over zijn schoonvader in gesprek met FOX Sports. "Mij kan die wel goed helpen. Ik hoop dat we nog wel een tijdje met elkaar samen kunnen werken."

Opa
De in Meerssen woonachtige Van Marwijk werd vorige week ontslagen als bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten. Dat lijkt zijn laatste trainersklus te zijn. "Als ik nu moet kiezen tussen coach zijn of opa, dan kies ik voor het laatste", zei hij in gesprek met VTBL.

Lees ook: Bert van Marwijk denkt dat hij stopt als coach

Hulp
Van Bommel krijgt bij PSV al hulp van Van Marwijk. De voormalig bondscoach heeft een informele rol bij de club uit de lichtstad. Hij staat regelmatig naast de oud-speler uit Maasbracht op het trainingsveld van De Herdgang. Als het aan Van Bommel ligt, blijft dit voorlopig nog even zo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen