Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Bommel denkt bij PSV nog niet aan opgeven

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 6:36

Trainer Mark van Bommel uit Maasbracht denkt niet aan opstappen bij PSV. De Eindhovenaren verspeelden ook bij FC Emmen twee punten (1-1) en raken steeds verder achterop bij Ajax en AZ.

PSV wacht in de competitie al meer dan twee maanden op een overwinning buiten het eigen stadion.

Beslissing
"Als de binding met de spelers weg is of ik het idee heb dat ik ze niet meer kan raken, dan neem ik die beslissing zelf. Maar daar denk ik absoluut niet aan", aldus Van Bommel tegen NOS.

Topclub onwaardig
Van de laatste negen wedstrijden wist PSV er liefst acht niet te winnen, een topclub onwaardig. Volgens Van Bommel houden de spelers hun rug recht. "De energie en het plezier dat ze uitstralen op de training... Ze doen er alles aan."

Lees ook: Weer puntenverlies voor PSV: druk op Van Bommel neemt toe

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen