Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Van Asten naast het podium in Leipzig

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 21:10

Springruiter Leopold van Asten heeft bij de wereldbeker in Leipzig naast een podiumplaats gegrepen.

De 42-jarige Venraynaar maakte in de barrage met zijn schimmel VDL Groep Beauty een springfout en eindigde daardoor als zesde.

Podium
De winst ging naar de Duitser Christian Ahlmann, die met Caribis Z foutloos bleef en de beste tijd neerzette (40,70 seconden). Ahlmann had op het podium gezelschap van de Belg François Mathy junior (tweede in 41,49) en Lorenzo De Luca uit Italië (derde in 42,19).

Springfout
Van Asten was qua tijd weliswaar sneller dan de nummers twee en drie, maar zijn springfout kostte hem een podiumplaats. Maikel van der Vleuten gaf al tijdens de eerste omloop op met Idi Utopia.

Chardon
Menner Bram Chardon eindigde bij de wereldbekerwedstrijd vierspannen in de Duitse stad als tweede, achter de Australische wereldkampioen Boyd Exell. Zijn vader IJsbrand Chardon maakte een fout en werd daardoor achtste en laatste. Koos de Ronde eindigde als vierde.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen