Overslaan en naar de inhoud gaan

Van afpersing verdachte leden Satudarah op vrije voeten

Geplaatst opvrijdag 31 maart 2017 - 10:14

De drie leden van motorbende Satudarah, die eerder deze maand werden opgepakt voor de afpersing van een Sittardse man en vrouw, zijn weer vrij.

Dat meldt De Limburger.

Aanhouding
Begin maart werd in Maasmechelen een 31-jarig lid van de motorclub opgepakt. Later werden ook nog een 47-jarige man uit Heerlen en een man van 25 jaar uit Geleen in de boeien geslagen. De leden van de motorclub worden verdacht van afpersing van een man en een vrouw uit Sittard. De afpersing, waar de politie nog onderzoek naar doet, vond begin dit jaar plaats.

Lees ook: Twee leden Satudarah opgepakt voor afpersing

Verdachte
Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt tegen de krant dat het drietal al naar huis is gestuurd voordat zij zich moeten verantwoorden bij de rechter-commisaris. Voorlopig blijven ze nog verdachten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Satudarah-verdachten blijven achter tralies
Satudarah-lid opgepakt voor afpersing en mishandeling
Vijf aanhoudingen bij inval Satudarah-panden
Satudarah-leden binnenkort voor de rechter
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen