Overslaan en naar de inhoud gaan

Van achtervolging tot bevrijding: drukke nacht voor politie

Geplaatst opzondag 12 mei 2019 - 15:06

De politie Weert had in de nacht van zaterdag op zondag een drukke nacht. Zo moesten agenten een oude man helpen die opgesloten zat in zijn woning en sloeg een bestuurder op de vlucht.

Dat blijkt uit berichten die politie Weert op Instagram heeft gezet.

Achtervolging
De politie moest vanaf het station de achtervolging inzetten, nadat een bestuurder besloot ervandoor te gaan. De automobilist heeft hiervoor meerdere processen verbaal gekregen, waarvoor wordt niet gemeld. Daarnaast hebben agenten een bekeuring uitgedeeld aan een bestuurder die in Nederweert 43 kilometer harder reed dan was toegestaan.

Bevrijden
Ook moesten agenten een deur van een woning inschoppen, zodat ze een bejaarde man konden bevrijden. Verder kreeg de politie nog een melding over een dronken man met ontbloot bovenlijf die in Leveroy overlast veroorzaakte. De politie heeft de man vervolgens thuis afgezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen