Overslaan en naar de inhoud gaan

Van achtervolging tot bevrijding: drukke nacht voor politie

Geplaatst opzondag 12 mei 2019 - 15:06

De politie Weert had in de nacht van zaterdag op zondag een drukke nacht. Zo moesten agenten een oude man helpen die opgesloten zat in zijn woning en sloeg een bestuurder op de vlucht.

Dat blijkt uit berichten die politie Weert op Instagram heeft gezet.

Achtervolging
De politie moest vanaf het station de achtervolging inzetten, nadat een bestuurder besloot ervandoor te gaan. De automobilist heeft hiervoor meerdere processen verbaal gekregen, waarvoor wordt niet gemeld. Daarnaast hebben agenten een bekeuring uitgedeeld aan een bestuurder die in Nederweert 43 kilometer harder reed dan was toegestaan.

Bevrijden
Ook moesten agenten een deur van een woning inschoppen, zodat ze een bejaarde man konden bevrijden. Verder kreeg de politie nog een melding over een dronken man met ontbloot bovenlijf die in Leveroy overlast veroorzaakte. De politie heeft de man vervolgens thuis afgezet.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen