Overslaan en naar de inhoud gaan

Van achtervolging tot bevrijding: drukke nacht voor politie

Geplaatst opzondag 12 mei 2019 - 15:06

De politie Weert had in de nacht van zaterdag op zondag een drukke nacht. Zo moesten agenten een oude man helpen die opgesloten zat in zijn woning en sloeg een bestuurder op de vlucht.

Dat blijkt uit berichten die politie Weert op Instagram heeft gezet.

Achtervolging
De politie moest vanaf het station de achtervolging inzetten, nadat een bestuurder besloot ervandoor te gaan. De automobilist heeft hiervoor meerdere processen verbaal gekregen, waarvoor wordt niet gemeld. Daarnaast hebben agenten een bekeuring uitgedeeld aan een bestuurder die in Nederweert 43 kilometer harder reed dan was toegestaan.

Bevrijden
Ook moesten agenten een deur van een woning inschoppen, zodat ze een bejaarde man konden bevrijden. Verder kreeg de politie nog een melding over een dronken man met ontbloot bovenlijf die in Leveroy overlast veroorzaakte. De politie heeft de man vervolgens thuis afgezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen