Overslaan en naar de inhoud gaan

Van achtervolging tot bevrijding: drukke nacht voor politie

Geplaatst opzondag 12 mei 2019 - 15:06

De politie Weert had in de nacht van zaterdag op zondag een drukke nacht. Zo moesten agenten een oude man helpen die opgesloten zat in zijn woning en sloeg een bestuurder op de vlucht.

Dat blijkt uit berichten die politie Weert op Instagram heeft gezet.

Achtervolging
De politie moest vanaf het station de achtervolging inzetten, nadat een bestuurder besloot ervandoor te gaan. De automobilist heeft hiervoor meerdere processen verbaal gekregen, waarvoor wordt niet gemeld. Daarnaast hebben agenten een bekeuring uitgedeeld aan een bestuurder die in Nederweert 43 kilometer harder reed dan was toegestaan.

Bevrijden
Ook moesten agenten een deur van een woning inschoppen, zodat ze een bejaarde man konden bevrijden. Verder kreeg de politie nog een melding over een dronken man met ontbloot bovenlijf die in Leveroy overlast veroorzaakte. De politie heeft de man vervolgens thuis afgezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen