Overslaan en naar de inhoud gaan

Valuascollege Venlo annuleert schoolreis naar Londen

Geplaatst opzondag 4 juni 2017 - 13:28

De schoolreizen van het Valuascollege in Venlo naar Londen gaan niet door. Dat heeft de school besloten na de aanslagen van zaterdagavond.

De school vindt het onverantwoord om leerlingen en docenten op reis te laten gaan naar de stad. "Hun veiligheid gaat boven alles", laat de school via Facebook weten.

Planning
De reizen stonden komende week gepland. Leerlingen zouden maandag vertrekken. Leerlingen en hun ouders worden over het besluit geïnformeerd. De school bekijkt hoe de week nu wordt ingevuld.

Aanslag
De dubbele aanslag in Londen heeft zaterdagavond zeven levens geëist. De terroristen reden in een bestelbus eerst in op voetgangers op London Bridge. Daarna stapten ze uit en liepen ze naar Borough Market, waar ze met messen instaken op voorbijgangers. De drie aanslagplegers werden door de politie doodgeschoten.

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Non-stop reanimeren in Venlo
Leerlingen in Venlo reanimeren non-stop
Rijdende Rechter beslist over alcohol op Valuascollege
Rijdende Rechter oordeelt over alcohol Valuascollege
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten