Overslaan en naar de inhoud gaan

Valuascollege Venlo annuleert schoolreis naar Londen

Geplaatst opzondag 4 juni 2017 - 13:28

De schoolreizen van het Valuascollege in Venlo naar Londen gaan niet door. Dat heeft de school besloten na de aanslagen van zaterdagavond.

De school vindt het onverantwoord om leerlingen en docenten op reis te laten gaan naar de stad. "Hun veiligheid gaat boven alles", laat de school via Facebook weten.

Planning
De reizen stonden komende week gepland. Leerlingen zouden maandag vertrekken. Leerlingen en hun ouders worden over het besluit geïnformeerd. De school bekijkt hoe de week nu wordt ingevuld.

Aanslag
De dubbele aanslag in Londen heeft zaterdagavond zeven levens geëist. De terroristen reden in een bestelbus eerst in op voetgangers op London Bridge. Daarna stapten ze uit en liepen ze naar Borough Market, waar ze met messen instaken op voorbijgangers. De drie aanslagplegers werden door de politie doodgeschoten.

Lees alles over Pinkpop en ander festivalnieuws in de festivalrubriek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Non-stop reanimeren in Venlo
Leerlingen in Venlo reanimeren non-stop
Rijdende Rechter beslist over alcohol op Valuascollege
Rijdende Rechter oordeelt over alcohol Valuascollege
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen