PI Sittard gevangenis Geerhorst

Vrouwen proberen bajespersoneel te foppen met vals geld

De politie heeft vrijdag twee vrouwen gearresteerd in de Sittardse gevangenis, omdat ze probeerden vals geld op de rekening van een gevangene te storten.

Marechaussee
Pools drietal met vals geld opgepakt in Venlo

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond in Venlo drie mannen opgepakt die nagemaakt geld bij zich hadden.

iStock-940408376
Waarschuwing voor nepgeld tijdens carnaval

De politie waarschuwt voor vals geld tijdens carnaval. Veel nep-eurobiljetten die via Aziatische webshops worden besteld, kunnen in drukke kroegen makkelijk voor echt worden aangezien, zo is de vrees.

valsgeldheerlenaanhouding
Valse biljetten van 20 euro onderschept in Heerlen

De politie heeft in Heerlen een partij vals geld onderschept, nadat de eigenaren daarvan in het zicht van bewakingscamera's de nepbiljetten controleerden.

Pandora
Onderzoek naar afpersing: arrestaties in Blerick en Reuver

Bij invallen in Blerick en Reuver zijn woensdagmorgen vijf mensen gearresteerd. Er is ook amfetamine, xtc, hennep en contant geld gevonden.

stock geld 500 euro bankbiljetten
Flinke stapel vals geld gevonden in afvalbak

Een eerlijke vinder heeft een flinke stapel met briefjes van 500 euro afgegeven op het politiebureau in Maastricht. De buit bleek in totaal nul euro waard; het ging om vals geld.

Tweetal met vals geld en drugs op gestolen scooter

Een gestolen scooter is maandagmiddag in Wittem van de weg gehaald.

Grote drugsvangst in Heerlen: 100.000 euro vals geld en wapen

De politie heeft in een woning in Heerlen 100.000 euro vals geld gevonden. Daarnaast stuitten de agenten er op 23 kilo harddrugs en een revolver.

Opnieuw man opgepakt met grote hoeveelheid vals geld

Een 23-jarige man uit Kerkrade is woensdagmorgen in zijn woning aangehouden met een grote hoeveelheid vals geld.

Zes notoire valsemunters in de boeien geslagen

De politie heeft dinsdagochtend een zestal opgepakt dat meermaals met valse briefjes van 50 euro heeft proberen te betalen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten