Overslaan en naar de inhoud gaan

Valpartij maakt voortijdig einde aan illegaal feest

Geplaatst opzondag 11 oktober 2020 - 10:08

De valpartij waarbij een jonge man in Berg en Terblijt gewond is geraakt, heeft voorkomen dat er ter plaatse een illegaal feest kon worden gehouden.

Dat laat de politie zondagochtend weten.

Hek
Volgens de politie was de man over een hek geklommen aan de Bronsdalweg en maakte hij daarbij een val van tien meter naar beneden. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: Orange Media

Omstanders
De uitruk van de hulpdiensten lokte omstanders naar het ongeval bij de mergelgroeve. De omstanders gaven al aan dat er een illegaal feest gaande zou zijn.

Lees ook: Gewonde na metershoge val in grot Berg en Terblijt

Vier mannen
De politie laat weten dat een groep van vier mannen zich in het gebied bevond, voor een illegaal feest. Dat feest is voortijdig gestopt, vanwege de valpartij.

Geluidsapparatuur
De geluidsapparatuur is door de politie in beslag genomen om te voorkomen dat de illegale fuif naar een andere locatie verplaatst zou worden.

Er zijn geen aanhoudingen verricht en geen bekeuringen uitgedeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen