Overslaan en naar de inhoud gaan

Valpartij maakt voortijdig einde aan illegaal feest

Geplaatst opzondag 11 oktober 2020 - 10:08

De valpartij waarbij een jonge man in Berg en Terblijt gewond is geraakt, heeft voorkomen dat er ter plaatse een illegaal feest kon worden gehouden.

Dat laat de politie zondagochtend weten.

Hek
Volgens de politie was de man over een hek geklommen aan de Bronsdalweg en maakte hij daarbij een val van tien meter naar beneden. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: Orange Media

Omstanders
De uitruk van de hulpdiensten lokte omstanders naar het ongeval bij de mergelgroeve. De omstanders gaven al aan dat er een illegaal feest gaande zou zijn.

Lees ook: Gewonde na metershoge val in grot Berg en Terblijt

Vier mannen
De politie laat weten dat een groep van vier mannen zich in het gebied bevond, voor een illegaal feest. Dat feest is voortijdig gestopt, vanwege de valpartij.

Geluidsapparatuur
De geluidsapparatuur is door de politie in beslag genomen om te voorkomen dat de illegale fuif naar een andere locatie verplaatst zou worden.

Er zijn geen aanhoudingen verricht en geen bekeuringen uitgedeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen