Overslaan en naar de inhoud gaan

Valpartij maakt voortijdig einde aan illegaal feest

Geplaatst opzondag 11 oktober 2020 - 10:08

De valpartij waarbij een jonge man in Berg en Terblijt gewond is geraakt, heeft voorkomen dat er ter plaatse een illegaal feest kon worden gehouden.

Dat laat de politie zondagochtend weten.

Hek
Volgens de politie was de man over een hek geklommen aan de Bronsdalweg en maakte hij daarbij een val van tien meter naar beneden. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: Orange Media

Omstanders
De uitruk van de hulpdiensten lokte omstanders naar het ongeval bij de mergelgroeve. De omstanders gaven al aan dat er een illegaal feest gaande zou zijn.

Lees ook: Gewonde na metershoge val in grot Berg en Terblijt

Vier mannen
De politie laat weten dat een groep van vier mannen zich in het gebied bevond, voor een illegaal feest. Dat feest is voortijdig gestopt, vanwege de valpartij.

Geluidsapparatuur
De geluidsapparatuur is door de politie in beslag genomen om te voorkomen dat de illegale fuif naar een andere locatie verplaatst zou worden.

Er zijn geen aanhoudingen verricht en geen bekeuringen uitgedeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen