stock ambulance

17-jarig lid wielerclub Sittard naar ziekenhuis na val

Een 17-jarige wielrenner, die lid is van Wcl Bergklimmers in Sittard, is zondagmorgen voor de Omloop van Valkenswaard hard gevallen in Valkenswaard.

Verkeersregelaar mishandeld Valkenswaard 6 okt 2019
Bestuurder aanrijding Heerlense verkeersregelaar meldt zich

De man die ervan wordt verdacht zondag de Heerlense verkeersregelaar Jim van Kooten aangereden te hebben, heeft zichzelf gemeld op het politiebureau.

Werkzaamheden: A2 in zuidelijke richting enkele nachten dicht

Vanwege onderhoudswerkzaamheden sluit Rijkswaterstaat de snelweg A2 richting Limburg tussen 2 en 6 september vier avonden en nachten gedeeltelijk af.

Politie slaat Range Rover-dieven in de boeien

Twee mannen uit Weert zijn opgepakt op verdenking van het stelen van een Range Rover.

A2 richting Maastricht tijdje dicht door zwaar ongeval

Door een flink ongeluk is de snelweg A2 tussen Eindhoven en Maastricht dinsdagavond een tijdje afgesloten geweest.

Aanhanger met bouwkeet kantelt op A2

Op de A2, ter hoogte van Valkenswaard, is maandag rond 12:30 uur een aanhanger met bouwkeet gekanteld.

Dashcam filmt hoe auto over de kop slaat op A2

Op de A2 tussen Weert en Eindhoven zijn dinsdagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Eén van de personenauto's sloeg vervolgens over de kop. Een dashcam filmde het ongeval.

A2 weer open na reeks ongelukken met trucks

De A2 tussen Maarheeze en Valkenswaard is weer open, nadat verschillende ongelukken met vrachtwagens daar woensdag voor een verkeerschaos zorgden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten