Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkenburgse pooier Armin A. bij Pieter Baan Centrum

Geplaatst opwoensdag 10 april 2019 - 13:35

Het Pieter Baan Centrum buigt zich op dit moment over de vraag of Armin A, de pooier in de Valkenburgse zedenzaak, geestelijk wel helemaal in orde is.

A. wordt daar psychologisch onderzocht, zo bleek woensdag tijdens een zitting bij de rechtbank in Maastricht. Hij wordt verdacht van mishandeling en handel in softdrugs.

Pooier
A. is eerder veroordeeld in de Valkenburgse zedenzaak. Hij was in 2014 de pooier van de destijds 16-jarige Kimberley. Tientallen mannen hadden tegen betaling seks met haar in een Valkenburgs hotel. De twee jaar celstraf die A. in 2015 kreeg opgelegd heeft hij inmiddels uitgezeten.

Mishandeling
Nu staat A. dus terecht in een andere zaak. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een vrouw in Kerkrade, en van het handelen in softdrugs. Hij zit sinds eind januari vorig jaar vast. In de zitting van woensdag werd besloten de zaak voor onbepaalde tijd aan te houden. Het onderzoek naar de geestesgesteldheid van A. is uiterlijk begin juli klaar.

Lees ook: Pooier Valkenburg blijft vast in mishandeling-zaak

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dodelijke steekpartij Venlo (29 augustus 2020)
Verdachte moedermoord Venlo naar Pieter Baan Centrum
Kerkraadse politiemol hoort eis van 2,5 jaar cel
Jos Brech aanwezig bij rechtszaak
rechtbank roermond (4 maart 2020)
Man gearresteerd in rechtbank voor poging tot mishandeling
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen