Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkenburgs restaurant gaat sluiten

Geplaatst opmaandag 20 februari 2017 - 22:52

Het Valkenburgse Restaurant Jerome gaat sluiten. Chef Jeroen Trimbos gaat aan de slag bij Parkhotel Valkenburg.

"Het was ontzettend leuk, leerzaam en ook bikkelhard. Zaken als de banken en wetgeving zal ik echt niet missen", zegt de chefkok tegen Misset Horeca.

Knoop doorhakken
Een moeilijk besluit om te stoppen was het niet voor Trimbos. "Het Parkhotel Valkenburg heeft me in augustus benaderd met de vraag of ik hun restaurant wilde gaan doen. En daar hebben we (Trimbos en zijn vrouw red.) 'ja' tegen gezegd. Binnen een dag hebben we de knoop doorgehakt."

Nieuwe restaurant
Trimbos die vorig jaar nog samen met onder meer chefkok Hans van Wolde van Beluga kookte in het Glazen Restaurant in Heerlen gaat met zijn nieuwe restaurant in het parkhotel zeven dagen per week open. Hoe het nieuwe restaurant gaat heten, wil hij nog niet zeggen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Limburgs echtpaar sluit tweesterrenrestaurant Boreas
Limburg op 8 en 10 in restaurant top-10
Limburgs sterrenrestaurant verliest chef aan eind van jaar
kok restaurant
Nieuwe Bib Gourmands voor Limburgse restaurants
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen