Overslaan en naar de inhoud gaan

Valkenburgs restaurant gaat sluiten

Geplaatst opmaandag 20 februari 2017 - 22:52

Het Valkenburgse Restaurant Jerome gaat sluiten. Chef Jeroen Trimbos gaat aan de slag bij Parkhotel Valkenburg.

"Het was ontzettend leuk, leerzaam en ook bikkelhard. Zaken als de banken en wetgeving zal ik echt niet missen", zegt de chefkok tegen Misset Horeca.

Knoop doorhakken
Een moeilijk besluit om te stoppen was het niet voor Trimbos. "Het Parkhotel Valkenburg heeft me in augustus benaderd met de vraag of ik hun restaurant wilde gaan doen. En daar hebben we (Trimbos en zijn vrouw red.) 'ja' tegen gezegd. Binnen een dag hebben we de knoop doorgehakt."

Nieuwe restaurant
Trimbos die vorig jaar nog samen met onder meer chefkok Hans van Wolde van Beluga kookte in het Glazen Restaurant in Heerlen gaat met zijn nieuwe restaurant in het parkhotel zeven dagen per week open. Hoe het nieuwe restaurant gaat heten, wil hij nog niet zeggen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgs echtpaar sluit tweesterrenrestaurant Boreas
Limburg op 8 en 10 in restaurant top-10
Limburgs sterrenrestaurant verliest chef aan eind van jaar
kok restaurant
Nieuwe Bib Gourmands voor Limburgse restaurants
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen